Styr på vintergarderoben

Efteråret er over os, og snart går vi også ind i vintersæsonen. Begge sæsoner er præget af et skiftende vejr, der dog ofte byder på kulde, regn og blæst. Derfor skal der også være styr på garderoben til netop det slags vejr, så man er klar til at gå vinteren godt og lunt i møde. Alt efter din dagligdag, er det selvfølgelig forskelligt, hvad du har brug for til netop denne årstid, men en god vinterjakke og et par lune støvler er de fleste forundt.

  • Fodtøjet

Det er aldrig rart med kolde fødder, og derfor skal man også være godt klædt på til vinterens kolde dage med godt fodtøj. Uanset om du ønsker et par støvler med for, et par højhælede eller langskaftede støvler, så er der støvler for enhver smag og til ethvert behov. Et par gode støvler kan, hvis de er af god kvalitet, holde en del år, og derfor kan man med fordel kigge efter velkendte mærker, der også er kendt for høj komfort. Det er vigtigt, at man går godt, så gå ind og find Angulus støvler til vinteren, og gå vinteren rart i møde, både som barn og voksen.

  • Overtøjet

Overtøjet er også en essentiel del af vintergarderoben. Her er jakken af stor betydning, da det er en påkrævet del med de kolde temperaturer. Det er næsten ikke til at undvære en varm dunjakke, uanset om man opholder sig meget udenfor eller ikke. Rigtig mange vælger dog også at have andre typer jakke, som eksempelvis en uldfrakke, til pænere brug og netop også fordi temperaturerne svinger så meget, som de gør.

  • Huer, vanter og halstørklæder

Smådelene er næsten mindst lige så vigtig som de store dele af vintergarderoben. På en kold vinterdag mærker man hurtigt, hvis man har glemt huen eller vanterne derhjemme. Disse dele kan også hurtigt få den sorte dunfrakke til at stråle lidt mere.