Ro i kroppen – både hos dig og dit barn

Når man er småbørnsforældre, er livet som man kendte det blevet vendt fuldstændig på hovedet. Den store omvæltning, mærker I nok både i hovedet og i kroppen. Det er bestemt ikke usædvanligt at falde i søvn på helt tossede tidspunkter af dagen –en nybagt forælderkrop kender søvnunderskud som ingen anden!

Det kan derfor være både meget tiltrængt og retfærdigt, at både forældre og barn kan få lov at hvile sig i ny og næ.

Kom helt ned i gear sammen med dit barn

Det er hårdt for kroppen at bære rundt på et spædbarn mange timer af døgnet, hver dag. Kroppen kan blive øm, og det kan give dig endnu sværere ved at sove om natten. Hvis du savner et sted, at du kan anbringe dit barn, så både du og din baby kan hvile sig, kan du finde slyngevugge på https://www.babynohr.dk/collections/slyngevugge.

Dit barn vil kunne ligge i vuggen inde i stuen, børneværelset eller et helt tredje sted, og så kan dit barn blive vugget til ro. Hertil kan du også få en vuggemotor, så du ikke skal belaste dig selv med den mekaniske vuggebevægelse. I stedet kan du investere i din egen form for vugge; nemlig i en massagestol!

Slap af i hele kroppen med en massagestol

Læn dig helt tilbage i sædet, mens dit barn sover til middag, og lad kroppen blive omfavnet af en hi-tech massagestol. Det vil gøre godt at få lindret sine smerter i kroppen. Når I sætter et barn i verden, lærer I som forældre at tilsidesætte jeres egne behov, og derfor kan det være særligt tiltrængt at kunne have en stund til at restituere selv!

Få løsnet op i musklerne og leddene og nyd, at dit barn sover trygt i en slyngevugge imens. Der er intet, som en lille middagslur.