Rideferie i Island er for hele familien

Island har i flere år været et populært rejsemål, og det forstår man så sandelig også godt. Landet har nemlig så meget at byde på af forskellige naturattraktioner.

De naturattraktioner – og andre seværdigheder – som landet kan byde på, får et ekstra nøk op, hvis man vælger at opleve dem på en rideferie.

Island er jo et land, der er historisk forbundet med heste. Det er trods alt ikke for sjovt, at Islandshesten har fået sit navn. Den lille, robuste hest er meget velegnet til klimaet på Island samt den varierede natur, som man kan opleve på østaten.

Det virkelig gode ved en rideferie i Island er, at det kan være en ferie for hele familien, uanset hvilket niveau man besidder.

Der er nemlig rig mulighed for at skræddersy en rideferie til det niveau, man foretrækker, og så er det ligegyldigt, om man er nybegynder, eller man har haft sin egen hest i flere år. Det islandske landskab og rideterræn rummer nemlig mange forskellige sværhedsgrader, der dog alle har det tilfælles, at de foregår i uforglemmelige landskaber.

Island kan nemlig byde på bjerge, vulkaner, gletsjer og vandfald, så langt som øjet rækker. Derudover er der naturligvis også mulighed for at stifte bekendtskab med alverdens varme kilder som Den Blå Lagune, Naturbadet og Fontana.

Det giver alt sammen en god balance imellem smukke rideture, oplevelser for sanserne og afslapning til den helt store guldmedalje.

Alt afhængigt af hvad man foretrækker af de tre ting, så er det muligt at finde en tur, der er skræddersyet til dine behov.

Der er nemlig danske rejseselskaber, der er eksperter i at lave de bedste riderejser i lande som Island.

Et af dem er Hippo Tours, der er i mere end 15 år har skabt gode rideoplevelser for danskere rundt omkring i verden. I den tid har de opbygget gode relationer rundt omkring, hvilket er med til at sikre, at du og familien får den bedste ferie, mens I rejser på hesteryg.