Ponypiger – til dig med hest

Har du en hest og ikke ved hvor du kan få den bedst mulige kvalitet? Så er svaret her. Hos ponypiger får du en masse fantastiske produkter i høj kvalitet som du uden tvivl vil være tilfreds med. Der er en masse forskellige produkter, både til rigtigt hest, men også til leg – så der er noget for enhver smag. Du kan derfor købe noget til din egen hest hos vores hjemmeside, eller købe noget til din datters pony eller opgradere noget af hendes legetøj til en træpony hos ponypiger. Der er altid noget der falder i god jord hos de små.

At være rytter er billigere hos ponypiger

Der er altså en masse forskellige produkter hos ponypiger, som du eller din datter med garanti ville kunne lide. Ridning har altid været en populær sport, og selv om der er flere og flere ponyklubber og ridestalde, er det stadig en dyr hobby at eje en pony. På grund af dette er ponypiger blevet meget populære i modeverdenen. Ponypiger ligner kun ponypiger, når de bærer ponypige-tøj! Hvis du vil være en ponypige, vil det koste dig en del penge, for ponypigetøj er slet ikke billigt. Det er også vigtigt, at dit hesteudstyr passer godt, så du undgår unødige ulykker. Ponypigestøvler skal passe perfekt, så der ikke er fare for, at dine fødder glider gennem stigbøjlerne eller bliver knust af hestens hove under springning eller galop. Din hjelm skal sidde tæt på dit hoved og ikke tillade nogen del af dit ponypige-outfit til at bevæge sig, mens du rider.

Forskellige produkter hos ponypiger

Din hestehale vil flyve bag dig, mens du hopper, så ponypiger har specielle hestehaleholdere til dette formål. Vi har ponyhaleholdere i form af sløjfer og blomster, men de er alle lavet af elastikbånd, som ikke vikler sig ind i dit hår! Ponypigeoutfits er ofte store sløjfer eller store bælter, disse skal også sidde stramt om din talje, så de ikke falder af under rideture. Selv om ponypiger er klædt ud som heste med deres hestetilbehør, kan de stadig ride på rigtige ponyer, hvis de vil yngre børn vil sandsynligvis ride på shetlandsponyer, fordi ponyracer er for store for dem endnu.