Pokémon TCG og hele Pokémon-universet

Japaneren Satoshi Tajiri skabte i 1996 et af de mest ikoniske og populære franchises i verdenshistorien, da spilfirmaet Game Freak annoncerede Pokémon og senere Pokémon TCG. Pokémon, som er en af forkortelse af Pocket Monsters, er et verdensomspændt fænomen som har fans, spillere og brugere over hele kloden.

Selve Pokémon universet og samlekortspillet Pokémon TCG består af en række mytiske og eventyrlige væsner, som i et sammenspil med en række menneskelige karakterer er de vigtigste komponenter i en fantastisk fortælling. Nogle af de mest populære Pokémon, som også er med i Pokémon TCG, er Pikachu, Charizard, Onix og Snorlax.

Det siges at være omkring tusind forskellige Pokémon. De forskellige Pokémon er delt ind i adskillige underkategorier som f.eks. sten, græs eller vand Pokémons. I Pokémon TCG kort spillet er der mange flere korts, da hver Pokémon kan have forskellige versioner.

Hvis du er en kæmpe fan af Pokémon eller helt ny i gamet, og du har lyst til at købe Pokémon TCG kort så er Next Level Games stedet for dig!

Pokémon TCGs historie

Pokémon udgav I 1996 deres legendariske samlekortspil kaldet Pokémon Trading Card Game eller bare Pokémon TCG. Samlekortspillet bygger på hele historien og setuppet bag Pokémon, hvilket hurtigt blev en essentiel og vigtig del af historien om Pokémon.

Selve Pokémon TCG spillet handler om at eliminere alle din modstanders Pokémons, ved hjælp af de forskellige evner og angreb, som dine egne Pokémon besidder. Måden man ”eliminerer” eller ”slår” modstanders Pokémons ud er igennem at skade dem så meget, at deres Hit Points (HP) er helt væk. Hver Pokémon har deres egen kombination af evner og angreb.

Man kan vinde et spil Pokémon TCG på tre forskellige måder.

  1. Du formår at anskaffe dig 6 såkaldte prize-korts, som man får hver gang man besejrer en af modstanders Pokémon.
  2. Din modstander ikke har flere Pokémon tilbage, og derfor ikke har nogle muligheder for et nyt træk.
  3. Din modstander ikke har flere kort tilbage i spillets bunke.

Stort udvalg af Pokémon TCG hos Next Level Games

Hos Next Level Games kan du finde utallige forskellige Pokémon TCG sæts. Du kan få sjældne og mere normale sæts.

Next Level Games og deres udvalg af Pokémon TCG går helt fra pakker og sæts til omkring 35 kroner til de lidt dyrere og større pakker, som indeholder helt op til 35 pakker. Det store og alternative udvalg betyder, at du kan få lige det du vil have – og i de mænger du vil have.