Pergola – elegant overdække til din terrasse

Ønsker du at nyde sommeren udenfor på en hyggelig måde? Leder du efter noget overdække til terrassen, som kan skabe en afslappende stemning? Så bør du overveje at anskaffe dig en pergola.

En pergola er et flot overdække, som kan placeres over jeres terrasse. Ordet pergola stammer fra italiensk og betyder en søjlegang overgroet af slyngplanter. Med en pergola kan du skabe en hyggelig oase med læg for solen, hvor man kan sidde med en god bog og et koldt glas hvidvin og nyde de skønne sommertimer udenfor med resten af familien. Du kan også med stor fordel invitere naboer, venner og familie over til en aften med lækker mad og drikke, hvor I kan få timevis til at gå ude under jeres nye overdække. En pergola kan både fås som fritstående og vægmonteret, alt efter hvor jeres terrasse er i haven. Det er den perfekte løsning til at få læg fra solen, samtidig med at man stadig kan fornemme sommerens varme under tagdugen.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her din næste pergola.

 

Find den pergola der passer til jeres terrasse

En pergola findes i mange forskellige størrelser. På den måde er der garanti for, at der også findes en til lige præcis jeres terrasse. Der kan tilkøbes reservedele, såfremt hjul, beslag eller en snor skulle gå i stykker. Tagdugen kan også købes separat. Hvis du har en åben og lidt kedelig plads i haven, som du ikke helt ved, hvad der skal gøres ved, er det oplagt at placere en pergola her. Du kan pynte din pergola med slyngplanter, såsom vinplanter, blåregn, klematis og roser. Med planter om din pergola får du en smuk og foranderlig konstruktion i haven. Du kan naturligvis også bare lade den stå helt let og simpel uden planter om sig. Uanset hvordan du ønsker din pergola, så kan du finde den og skabe et perfekt og hyggelig sted i haven, hvor du kan bruge mange timer på at slappe af. Der er altså god grund til at gå på opdagelse blandt mulighederne, som en pergola tilbyder.