Paw Patrol – en serie om at hjælpe andre

Leder du efter noget nyt legetøj til dit barn? Ser dit barn meget Paw Patrol i TV? Så bør du anskaffe ham eller hende noget legetøj fra Paw Patrol.

Dit barn har med garanti set den populære børne serie Paw Patrol i fjernsynet. Denne tv-serie handler om nogle hunde, der løser problemer. Hver hund har hvert sit arbejde, som er inspireret af virkelige jobs. Hvalpene er med til at redde dagen samt lære børnene om blandt andet omsorg. Derudover opmuntrer de søde hunde også børnene til at være modige, og hvor vigtigt det er at hjælpe andre. Det er altså en rigtig god serie, som du med stor fordel kan præsentere dine børn for, hvis ikke de allerede har set den. Grundet seriens popularitet har Paw Patrol nu også lavet legetøj, som de små kan lege med hele dagen og selv skabe små historier om at hjælpe, eller rekreere et afsnit fra serien.

Hvis dette lyder som noget for dit barn, så finder du her et stort udvalg af legetøjet fra Paw Patrol.

Paw Patrol – den populære serie for børn

Paw Patrol er en canadisk computeranimeret serie, skabt af Keith Chapman, som også står bag Byggemand Bob. Seriens omdrejningspunkt er drengen Ryder, der er leder af Paw Patrol. Kuldet arbejder sammen på forskellige missioner, hvor de skal beskytte kysten af Adventure Bay og de omkringliggende områder. Baseret på beredskabsstyrker har hver hund et specifikt sæt færdigheder, eksempelvis politibetjent og brandmand. De søde Paw Patrol bor i hundehuse, der alle kan omdannes til køretøjer. Disse bruges naturligvis, når de skal ud på missioner. Nu kan dit barn få lov til fysisk at lege med disse figurer fra TV. Det er nemlig altid sjovt og inspirerende for børn at lege med ting, som de har set på TV. De har allerede et indblik i både figurer og omgivelser, som giver et helt naturligt udgangspunkt for legen. Dermed ikke sagt at legen indskrænkes, da børn er utrolig fantasifulde og sagtens kan viderefortælle allerede eksisterende scenarier fra serien. Legetøjet kan anvendes både alene eller sammen med andre – både børn og voksne.