Kommunikér med dit barn med pictogram billeder til børn

Mangler I noget struktur i hverdagen hjemme hos jer? Ønsker du, at dit barn også lære at have en struktureret hverdag med et visuelt overblik? Så er det måske en tavle med pictogram billeder til børn, som er den rette løsning for jer.

Der findes mange forskellige måder at give sit barn et visuelt overblik, men den mest almindelige løsning er en pictogramtavle. Hertil skal dog bruges en masse magneter, der kan hjælpe med at visualisere de pligter og aktiviteter, som de skal nå at udføre i deres hverdag. Du har altså mulighed for at vælge lige præcis de pictogram billeder til børn med billeder, som visualiserer dit barns rutiner morgen, middag og aften. På den måde kan du give dit barn struktur og overblik, og du gør det endda på en sjov og kreativ måde, så dit barn med garanti vil blive motiveret til at udføre de forskellige aktiviteter.

Disse pictogram billeder til børn kan således være med til at skabe en visuel kommunikation mellem dig og dit barn, og med de smarte magneter har du således mulighed for at skabe et billedsystem til jeres daglige kommunikation.

Hvis dette lyder som noget for jeres familie, så finder du her et stort udvalg af pictogram billeder til børn.

Skab et sjovt og kreativt overblik med pictogram billeder til børn

Nogle af de mange magneter visualiserer de rutiner, som går igen hver dag, men der er naturligvis også magneter med billeder, som kun skal bruges én gang i ugen. Er dit barns morgenrutine den samme fra mandag til fredag, kan du blot lade magneterne sidde. Du skal blot placerer pictogram billeder til børn i den rigtige rækkefølge, så dit barn har et nemt overblik over dagen.

Idet du har med magneter at gøre, kan du desuden nemt og hurtigt udskifte de aktiviteter, som går igen i løbet af ugen. Er der eksempelvis en dag, hvor dit barn dyrker sport, kan du nemt sætte denne magnet på tavlen, og dermed minde dit barn om, at han eller hun også skal nå at dyrke sport på den pågældende dag.