Kører du jævnligt sur i madplaner og indkøbssedler?

Hverdagsugen er tit hård og lang, der er mørke og kolde morgener, lange køer på motorvejen, og forsinkede toge og busser, og efter det – gider du så at skulle købe ind og lave mad når du kommer hjem, nej vel?

Hvordan skal du så løse det? Svaret er færdige måltidskasser, som er lige til at gå om bord i og lave friske og lækre retter til familien af, uden at du hverken skal købe ind eller lave mad selv, det hele er gjort for dig.

Fidusen er at du får leveret 5 måltider pr. gang der leveres, hvor grunden er at du ikke skal have mad til for mange dage liggende for længe, og får du leveret til 5 dage om mandagen, så har du retter helt til lørdag aften, og på den måde kan du selv styre hvad du vil spise i weekenden, og selv lave maden, bare så du ikke glemmer hvordan man gør.

Hvis I er flere der skal have mad under samme tag, er I en stor familie? Intet problem, så kan der tilvælges en familiekasse med mad til flere personer i flere dage, og ingen af jer behøver slide i timevis i køkkenet.

Der er også mad til dig med specielle behov

Lad os forestille os at du spiser med det formål at tabe dig, og ja det kan lyde lidt bizart at spise for at tabe sig, men et godt råd er at der skal sunde fødevarer og mange måltider til for at du kan tabe dig i længden.

Hvis du er rigtig hardcore, så er der den kasse der hedder bootcamp, hvor der virkelig er smæk for skillingen, du får 4 ugers stram madplan, der består af meget kaloriefattige måltider, hertil en 3 dages juicekur plus en træningsplan.

Selve hverdagskassen er også vildt fleksibel, forstået på den måde, at du kan til- og fravælge måltider når du bestiller, så du ikke er pisket til at spise alle dine måltider der bliver leveret, hvis du gerne vil have noget andet undervejs i de enkelte dage.

Det kan også være du gerne vil have noget handlefrihed, i forhold til hvad du skal spise hvornår, og har du lyst til at spise pasta carbonara til morgenmad, hvorfor skulle du så ikke det, sagen er den, at du selv bestemmer helt og aldeles hvordan du vil tilrettelægge din maduge.

Bestil i dag, og spar tid og energi du kan bruge til alt muligt andet!