Her er tæppefliser et godt valg

I gamle dage var væg til væg-tæpper det foretrukne valg, når virksomheder skulle have gulvbelægning i sine lokaler. Men sådan er det ikke nødvendigvis længere, hvor andre muligheder med store fordele er dukket op.

Én af dem er tæppefliser, der er blevet mere populær hos mange institutioner og virksomheder rundt omkring. Men hvad er tæppefliser egentlig?

Tæppefliser er en god, praktisk og fleksibel løsning, der giver nogle andre muligheder end for eksempel væg til væg-tæpper. Som navnet antyder, så er tæppefliser en form for fliser, der oftest kommer i størrelser af 5 m2. På den måde er transport og montering lettere, og det giver dig nogle glimrende design muligheder, som ikke er muligt med et væg til væg-tæppe. Sidst men ikke mindst behøves du ikke at udskifte hele tæppet, hvis en enkelt flise eller to er blevet slidt eller gået i stykker.

Men hvor henne kan tæppefliser så være et godt valg? Herunder kan du finde en kort liste med en beskrivelse af, hvorfor tæppefliser er det rette valg for dem.

Restauranter, caféer og lignende

Har du været på restaurant eller café, hvor der har været alt for meget larm? Hvis du kan svare ja til det, så havde stedet nok ikke tæppefliser, som absorberer lyden og støjen i høj grad.

Derudover vil der være mange borde og stole, der kan slide på gulvbelægningen, men tæppefliser er meget slidstærke og kan holde til meget. Skulle uheldet være ude, og en af fliserne er blevet for slidt, så er det kun den ene flise, du behøves at udskifte.

Dette gør sig også gældende, hvis der er blevet spildt noget på en flise eller to. Det hænder jo fra tid til anden, at der bliver spildt noget mad eller drikke på gulvet, og det går udover dit tæppe. Med tæppefliser bliver det dog en noget billigere erstatning.

Kontorer og banker

På kontorer og banker vrimler det med lyde fra diverse samtaler, telefoner og andet, der alt sammen er med til at gøre det sværere at holde på koncentrationen. Heldigvis ved vi jo allerede, at tæppefliser er støjabsorberende.

På kontorer og lignende er der også et stort antal kontorstole og borde, der kan være med til at slide på gulvet. Her har vi allerede været inde på de store fordele ved dette, så det vil vi ikke udpensle endnu engang.

Museer og biblioteker

Tæppefliser til museer og biblioteker har den store fordel, at man har mulighed for at være mere kreativ.

Oftest har disse store gulvarealer, hvor du kan få lov til at lege med former, farver og struktur, så du laver et unikt tæppe, der kan være med til at spille godt ind i hele designet for en bestemt udstilling eller afdeling.

Er du blevet overbevist om, at du skal have tæppefliser som dit nye gulvbelægning, så kan du med fordel undersøge udbuddet hos Fletco Carpets, der laver mange gode typer af tæppefliser i deres brede udvalg.