Gør børneværelset stilfuldt og hyggeligt med denne guide

Indretning er for mange en vigtig ting, når det omhandler boligen. Der bruges meget tid på den, så man sørger for, at den er så fin som muligt, og derudover passer til det hjem, man skal indrette. Et rum der måske kan være vanskeligt at indrette, er børneværelset.

Selvom det selvfølgelig skal være et rum med plads til masser af sjov og leg, så kan det også være rart, hvis det ser lidt flot ud. Man kan jo prøve at føre indretningen fra resten af boligen ind i børneværelset også, så der kommer en rød tråd igennem det hele. Måske du kunne tilføje nogle fine pyntepuder? Det (og meget mere) kan du finde hos bolig og haven.

Vægdekorationer og billeder

Når børneværelset skal indrettes, skal man huske på, at det jo er et barn, som værelset skal bruges til – selvom man måske kan være fristet til det, så kan det være en god ide ikke at gøre det alt for moderne og stilrent. Et barn fortrækker måske hellere at værelset er sjovt og farverigt, så der er plads til masser af sjov.

Du kan eventuelt benytte dig af forskellige vægdekorationer, som kan gøre rummet virkelig fint. Det kunne være forskellige plakater eller indrammede billeder, men også noget som motiver malet direkte på væggen. Måske du kan male barnets yndlingstegneseriefigur? Det vil helt sikkert være et kæmpe hit.

Nem opbevaring til legetøj er en god ide

Da det jo er et børneværelse, vil der helt sikkert også være en masse forskelligt legetøj, som kommer til at ligge rundt omkring. Hvis du vil gøre oprydningen af dette nemmere, kan det være en god ide med noget nem opbevaring. Måske nogle fine opbevaringskasser, så legetøjet nemt kan lægges væk igen, når det ikke bruges? På den måde kan der nemt og hurtig ryddes op.