Føl dig tryg med komplet kameraovervågning fra l-e.dk

Her hos L&E har vi stor erfaring med installation af video og kameraovervågning til private og erhverv. Med over 35 års professionel erfaring indenfor branchen, har vi specialiseret os i at levere kameraovervågning sammen med tyverialarm, adgangskontrol og meget, meget andet til nogle af de større alarmsystemer. Uanset hvilken løsning du finder interessant, om så det er kameraovervågning til eget hjem eller virksomhed, så kan det være meget svært at finde rundt i de utallige løsninger og vide hvad der egentligt passer ens behov bedst. Det kan vi hos L&E hjælpe med at gøre rigtigt let for dig. Med hjælp fra vores yderst kompetente og erfarne alarmteknikere kan de få dig på rette vej og guide dig trygt igennem hele processen ved at komme forbi til en detaljeret snak om kameraovervågning. Hop ind på vores hjemmeside eller giv os et kald for at høre mere om de forskellige slags muligheder indenfor kameraovervågning.

3 forskellige typer af kameraovervågning:

Verifikationskamera – Hvad sker der lige nu i momentet?

Observationskamera – Hvor sker der noget præcis nu?

Identifikationskamera – Hvem gør noget lige nu?

Ved at vælge et samarbejde med L&E får du:

  • En yderst professionel samarbejdspartner med over 35 års erfaring indenfor branchen som installatør og leverandør kameraovervågning og andet.
  • Produkter der baseret på moderne og helt ny teknologi.
  • Fleksible og brugervenlige løsninger, der altid imødekommer dine behov.
  • Årlige relevante alarmkurser.
  • Løsninger der kan optimeres, løbende udvides og tilpasses nye behov du måtte have.
  • En installatør der udelukkende benytter kontrollerede og godkendte alarmprodukter, så du kan altid være tryg.

Kan man koble alarm med kameraovervågning også?

Ja, det kan man sagtens. Der er virkelig mange forskellige muligheder for integration til andre alarmsystemer, som f.eks. en tyverialarm. Det vil være den alarm, der sender beskeder om indbrud til kontrolcentralen eller en af dine tilkoblede mobiltelefoner, hvor du altid kan følge med. Kameraovervågningen vil give analyse og besked til alarmen om eksempelvis køretøjer eller personer i et uønsket område, hvilket gør at alarmen bliver aktiveret med det samme. Er der forsøgt hærværk på kameraovervågningen bliver dette også detekteret og meldt ind straks med et signal. Omvendt så kan tyverialarmen også sende signaler til kameraovervågning for at påbegynde optagelser, hvis tyverialarmen lige pludseligt bliver aktiveret.

Fantastisk service hos L&E

Vi står hos L&E altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende omkring kameraovervågning eller andet. Med vores professionel erfaring indenfor branchen, garanterer vi at vi næsten altid kan finde en løsning, der vil passe til netop dit behov. Er du interesseret i at høre mere om kameraovervågning eller hvad vi kan tilbyde, så du velkommen til at give os et kald på 96 26 44 44 – Vi glæder os til at høre fra dig!