Find en indendørs ståltrappe hos First Floor CPH

Bor I som familie i et hus med flere etager? Så kan det være, I skal have udskiftet den gamle trappe til fordel for en ny indendørs ståltrappe? En trappe, som tager højde for børns sikkerhed, idet I selv kan tilpasse den efter behov og ønsker. Det samme gør sig gældende med en skillevæg i glas med tilhørende skydedør, som kan sættes foran trappen, så der er fuldt styr på sikkerheden. Hos First Floor CPH kan jeres behov imødekommes, og børnenes sikkerhed sættes i fokus.

First Floor CPH har en smuk indendørs ståltrappe

En indendørs ståltrappe fra First Floor CPH er stærk og holdbar og kan derfor sagtens tåle at blive brugt af både store og små. En trappe, som kan designes og tilpasses til lige netop jeres behov som familie.

Har I småbørn, kan det være en fordel med en indendørs ståltrappe med tilhørende skillevæg i glas med skydedør. Dermed kan man skærme trappen af, så mindreårige børn ikke kan falde ned ad trappen og slå sig. Ønsker I en indendørs ståltrappe, som også tager højde for gangbesværede, så findes der selvfølgelig også trapper, som kan bruges af ældre familiemedlemmer. Er jeres nuværende trappe sat et sted, hvor pladsen er minimal, så er det ingen hindring for, at en ny indendørs ståltrappe kan designes og udformes efter jeres boligs indretning. Se mere på www.firstfloorcph.dk, og få en snak om jeres næste indendørs ståltrappe.

Du finder en skillevæg i glas til alle familier

I visse tilfælde kan man som børnefamilie have stor glæde af også at have en skillevæg i glas ved trappen. En skillevæg, som har en skydedør, der kan køres for trappen, således alle sikkerhedshensyn er taget. Perfekt til småbørnsfamilier. En fordel for børnefamilier er ligeledes at have en skillevæg i glas mellem køkkenet og stuen, således du som forældre kan holde øje med dit barn, mens du laver aftensmaden.

En skillevæg i glas kan også være med til at give et mere åbent præg i hjemmet og dermed få samme antal kvadratmeter til at føles større. Ligeledes er en skillevæg i glas perfekt til at skabe mere lysgennemgang i hjemmet, hvilket sætter rammerne for et pænt og åbent hjem. Har I et kontor, kan det være til stor gavn at have en skillevæg i glas mellem kontor og gang, hvor lyset nemmere kan komme ind.

Alt efter om det er den ene eller den anden løsning, I som børnefamilie er ude efter, så er der mulighed for at få en snak med www.firstfloorcph.dk om jeres ønsker.