Find den helt perfekte dukke

Var du selv glad for dukker og bamser som barn? De fleste kan godt sætte sig ind i, hvor hyggeligt det er at lege med dukker eller bamser. Måske dine børn holder teselskaber med dukkerne, eller også finder de hver eneste dag på en ny leg, hvor dukker og bamser indgår. Dukker indbyder altid til mange timers leg, og det er noget som både drenge og piger kan være underholdt af i lang tid. Som forælder kan I nogle gange være med i legen og bruge tid sammen med barnet, men nogle gange kan det også underholde sig selv uden problemer.

De fleste tænker på dukker i plastic med levende øjne, når de tænker på dukker, men der findes også mange andre slags. Her finder I et godt udvalg af dukker fra Rubens Barn, der alle er lidt anderledes end de fleste dukker. Disse er fremstillet i fleece og er derfor lige så bløde som mange bamser.

Beregnet til børn

Når man laver legetøj til børn, er det vigtigt at tænke lidt ud i fremtiden. Af samme årsag er dukkerne også produceret i materialer, der kan holde til at blive vasket. Hvis der kommer lidt snask på dukkerne, kan alt tøjet vaskes i hånden, uden du behøver være bekymret, mens selve dukkerne kan holde til at komme i vaskemaskinen. Der følger vaskeanvisninger med dukkerne.

Hver eneste dukke er syet i hånden, og det betyder, at de hver især kan have små særpræg. De er alle 36 centimeter høje og derfor i samme størrelse, som de fleste dukker. Det er samtidig en størrelse og vægt, der er nem at håndtere for små børn.

Dukkerne er allerede blevet navngivet fra producenten, men det hindrer ikke, at dit barn selv kan finde på et navn, det bedre kan lide. Det kan også være, dukken skifter navn fra dag til dag.