Festlokaler til alle anledninger

Skal du holde fest og vil gerne forkæle dine gæster med god mad, gode vine og en dag eller aften, ingen af jer sent vil glemme? Så er du havnet det rette sted – På Frederiksberg elsker vi at holde fest, uanset om der skal holdes barnedåb, konfirmation, sommerfest eller julefrokost. Så er selskabslokaler Frederiksberg en mulighed til enhver fest.

Hyggelige festlokaler med havblik

Den absolut vigtigste forudsætning for en god fest er selvfølgelig gæsterne. Uden de rette mennesker at fejre og dele dagen sammen med, bliver den sjældent mindeværdig på den gode måde. Når det er sagt, går der som regel en del forberedelser forud for en god fest, herunder booking af festlokalet og planlægning af menuen – for selvom lokationen og festlokalet ikke er den vigtigste forudsætning for en god og vellykket fest, er det dog med til at sætte stemningen for dagen og aftenen. Et festligt pyntet lokale virker indbydende og er samtidig noget af det, dine gæster vil huske og tænke tilbage på, når de genkalder sig aftenen.

Udvalget af lyse og hyggelige festlokaler som kan lejes til alle anledninger, er stort. Der afholdes afholder både fødselsdage, barnedåbs- og konfirmationsfester samt sommerfester, julefrokoster og andre større arrangementer. Selv frederiksberghallen er her en mulighed, er du mere til et kig til havet og havnekajen, er det ikke Frederiksberg, men derimod i Nordhavn eller Sydhavnen du skal lede. Parkeringsmuligheder findes der ved de fleste selskabslokaler.

God mad, god service, god fest – hold dit næste selskab på Frederiksberg

På Frederiksberg elsker vi at holde fest – og har efterhånden en del erfaring i at arrangere og afholde både større og mindre fester i vores hyggelige selskabslokaler med udsigt Den flotte natur. Der findes restauranter der kombinerer fransk charme med dansk hygge og serverer kreative og velsmagende retter med udgangspunkt i årstidens friske råvarer.

Derudover er der – præcis som i Frankrig – et stor fokus på vin, som er en naturlig del af ethvert godt måltid. Flere restauranter rummer store vinvæge med kvalitetsvine fra hele verden, som du frit kan gå på opdagelse i, og er desuden med til at skabe en varm og hyggelig atmosfære i restauranten, der ligeledes fungerer som selskabslokale.

Vigtigst af alt lægger restauranterne sig altid i selen for at efterkomme netop dine ønsker og skabe de perfekte rammer om din fest. Det gælder både i forhold til planlægningen af menuen samt bordplan, borddækning, velkomstdrinks m.m. God og fleksibel service, høflig betjening og hjertevarme er en selvfølge hos os. Tøv derfor ikke med at holde din fest på Frederiksberg, hvis du overvejer at det er her din næste fest skal holdes.