Dit barns bedste legekammerat

TY bamser er dit barns bedste legekammerat. Den er blød og hyggelig samt essentielt i et børneværelse.

Vi kender alle legen titte-bøh, som vi laver med børn, hvor vi gemmer os bag vores hænder, og siger: “titte-bøh!”, derefter springer frem bag vores hænder med et underligt ansigt. Barnet bliver forbavset og bryder ud i glæde og grin. Den følelse man som forælder får efter at have gjort sit barn glad, samt at give dem den bedste legekammerat man kunne ønske sig er ubeskrivelig!

Dit barn vil kunne lege med TY bamser i flere timer om dagen uden at blive træt af den. Den dejlige leg smitter derefter af på barnet, som senere ville begynde at lege legen, selv når du mindst forventer det. Børn spejler sig i andre, og glæde og følelser er bestemt noget børn husker. Nu kan du få dit barns yndlingsbamse hos Becaboo.

Hvad er en TY bamse?

Vores TY bamser er søde, bløde, behagelige og lavet af 100% polyester. Den er nem at gøre rent. Bamserne kan findes til enhver smag og størrelse – og passer perfekt til et børneværelse.
TY bamserne kan krammes – og bedst af alt: brede smilet helt op til begge ører på dit barn.

Hvorfor købe en TY bamse?

Børn og babyer elsker nuttede, bløde og fantasifulde bamser som dyr – og nusser og putter med dem dagligt. Udover det har titte-bøh bamser faktisk også en kæmpe effekt på børn og deres forståelse inden for, hvordan et barn opfatter TY bamser. Og undersøgelser viser, at titte-bøh eller TY bamser er den mest populære måde at få babyer til at grine.

Måden en baby kommunikerer på, inden den sproglige interaktion er udviklet, er gennem udtrykte følelser såsom smil og latter. Sprog barrikaden mellem en baby og en voksen bliver brudt med smil og grin, da dette er det bedst mulige måde at kommunikere og forstå hinanden på.

TY bamser vil give et spædbarns forhåbning om barn-voksen-interaktion, hvor opmærksomheden fra den voksne til barnet er noget af det allervigtigste, du kan give dit barn. Nyfødte børn er opslugt af ansigter og ansigtsudtryk næsten mere end noget andet, når de kommer til verden.
Titte-bøh er med til at stimulere babyers sanser, opbygge deres grovmotorik på samme tid med at styrke deres visuelle sporing, påvirke deres sociale udvikling og bedst af alt kilderes deres sans for humor. Dette ovenstående er med til at gøre titte-bøh bamser til en så stor vigtighed, som de er.

Becaboo tilbyder et stort udvalg af TY bamser med store øjne.