Dette er alle haveelskeres drøm imod skadedyr

Er du en af dem, vi kalder en virkelig haveelsker? En af dem der knokler løs i haven år efter år, hvor du ordner jorden, planter, vander og passer rigtig godt på haven generelt?

Så har du nok oplevet det problem, som alle haveelskere er rendt ind i på et eller andet tidspunkt; nemlig at skadedyr eller vind og vejr ødelægger alle dine planter og grøntsager.

Det er noget af det mest frustrerende, man som haveelsker kan opleve, når man arbejder så hårdt for at skabe noget fantastisk, men slutproduktet bliver ødelagt, uden at man rigtig kan gøre noget ved det. Men du kan faktisk gøre noget ved det.

En GrowCamp er vejen frem

Løsningen på det problem er nemlig højbede med overdækning, som også bliver kaldt mini-drivhuse eller væg-drivhuse, fordi kært barn har jo som bekendt mange navne.

Det giver dig nemlig den maksimale beskyttelse imod alle mulige farer, som dine bed bliver udsat for i løbet af et år.

Sådanne kan købes mange steder, men hvorfor ikke vælge nogle af dem, der opfandt en af de originale? Et godt valg ville i så fald være en GrowCamp. Med den får du nemlig et drivhus inklusiv et højbed, som giver dig alle de fordele, du har brug for.

Overdækningen i denne består af et insektnet og plastdække, der er todelt. Dermed kan du bruge dit GrowCamp som drivhus i de kolde måneder, vi kommer ind i nu.

Samtidig er dine planter beskyttet imod insekter, fugle og andre skadedyr, der vil forsøge at stjæle alt dit hårde arbejde. Derudover er insektnettet så finmasket, at det beskytter dine planter for den hårde blæst og kraftige regn, som nærmest er en garanti i det danske efterår.

Dermed beskytter det imod alt det, der kan ødelægge dit hårde arbejde gennem flere måneder, og meget bedre end det bliver det vist ikke.