Byggelegetøj der sætter gang i fantasien

Magneter er et sjovt stykke legetøj, som kan leges med af børn i alle aldre. Med magneter har man mulighed for at lære fysikkens grundbegreber når det kommer til tiltrækning, poler samt positiv og negativ ladning. Det behøver slet ikke at være indviklet og besværligt at lære om magnetisme. Magnetlegetøj er en oplagt gaveidé uanset barnets alder. Det anbefales dog at små børn kun leger med magnetlegetøjet med forældrenes opsyn. Magnetlegetøj er med til at få børnene til at fordybe sig samt at komme helt ned i gear. Det er et sanselegetøj, som stimulerer lysten til at lære og at skabe.

Samle-legetøj i høj kvalitet

Hos Legebyen.dk kan du finde magnetlegetøj fra Geomag, Connetix og flere andre mærker, som børnene kan samle på år efter år. Magneterne er nemlig rigtig gode at give i gave, og vil helt sikkert være et kæmpe hit for både store og små børn. Det er sjovt både at lære om geometriske former, magneternes funktioner samt at bruge den kreative sans, når der skal skabes flotte figurer og høje huse. Med sjovt og underholdende magnetlegetøj, bliver der ikke længere kedelige stunder, hvor barnet ikke ved hvad det skal give sig til.

Magnetlegetøj fra Legebyen.dk for de mindste

Hos Legebyen.dk kan man få det populære Baby Einstein, som er magnetlegetøj for de mindste børn. Du kan med disse søde og sjove klodser lære dit barn at bygge med magnetiske klodser, og dermed skabe forskellige figurer og former. Baby Einstein er en serie for de mindste, hvor man for eksempel kan samle små dyr, biler eller flyvemaskiner. Legeklodserne er med til at udvikle barnets motoriske evner, samt at styrke barnets evne til at holde fokus på én leg.

Timevis af sjov og underholdning

Magnetlegetøj er kvalitetslegetøj, som er lavet i holdbare materialer, så børnene kan lege med det i tusindvis af timer. Magnetlegetøjet er også godt til at skabe god interaktion med sine børn, samt at få både kvalitetstid, hygge og nærvær med hinanden. Legetøjet er godt til både piger og drenge, da det kun er fantasien der sætter grænser for, om der skal bygges en sej ridderborg, et fint prinsesseslot eller noget helt tredje. Tilbage er der bare at ønske god leg med de sjove magneter.