Barnedåb i Sydhavn med havudsigt

Hold en forrygende og uforglemmelig barnedåb lige ud til vandet i Københavns mest eftertragtede område, der byder på et karré-lignende-miljø, som trækker tråde til Amsterdam og Venedig. Det er både tiltrækkende, charmerende og indbegrebet af hygge. 

Hvadenten familieforøgelsen skal fejres med en barnedåb, navngivning eller I blot ønsker at præsentere den lille ny for venner og familie, så er Sydhavn lige stedet til den begivenhed. Sydhavn er bygget op omkring havneindustrien i den sydlige del af Københavns havneløb og bliver derfor en autentisk bydel med charme tæt på vand.

Hold barnedåb i Sydhavn, hvor smukke omgivelser er til for at skabe en helt igennem forrygende fest for den lille, jer og jeres gæster. Tæt på indre by og lige ved vandet danner Sydhavn de helt ideelle rammer for en gennemført barnedåb. 

For de fleste er barnedåb en ganske særlig begivenhed – hovedsageligt for forældrene. Og netop derfor skal en barnedåb fejres på bedste vis i helt unikke rammer med alt, hvad det tilhører af velsmagende madoplevelser, beundringsværdige lokaler og masser af skønne gaver til den lille og forældrene.

Planlægning af barnedåb i Sydhavn

Når en barnedåb skal planlægges, er der naturligvis meget, der skal overvejes i den forbindelse såsom gudmor og gudfar – Hvem skal det være? Det kan både være familie og venner. De fleste vil helt sikkert føle det som en stor ære at blive tildelt rollen som gudmor/gudfar/fadder for den lille ny. 

Derudover skal der også fastsættes en dato. Når baby har meldt sin ankomst, skal han eller hun inden for et halvt år officielt have sit smukke navn. Mange vælger derfor, at barnedåben finder sted, når barnet er mellem tre-seks måneder gammel. 

Der skal laves invitationer, findes lokale og pynt. Og derudover skal der tages stilling til maden. Fordi en barnedåb oftest ligger i forlængelse af en gudstjeneste, er selve dåben om formiddagen. Derfor vil det for mange give god mening at invitere gæsterne til brunch, hvilket derfor er det mest klassiske. Og findes der noget mere lækkert end en velkomponeret og sammensat brunch, der byder på lækre, friske råvarer og store smagsoplevelser. Brunch er en delikat og afslappet måde at spise morgenmad – også til særlige begivenheder som barnedåb. Udvalget er stort, og der er altid noget til enhver smag. Forkæl dine og dine gæsters smagsløg med forskellige, henrivende smage, og lad øjnene forføres af de mange smukke farver.