Alternativer til klistermærker

Er du på udkig efter alternativer til klistermærker er der forskellige muligheder. Både hjemmelavede og professionelle løsninger. De mulige alternativer afhænger selvfølgelig af hvad du skal bruge mærkaterne til.

Har du brug for at tilføje oplysninger på en given genstand, kan du selvfølgelig vælge at skrive med en tusch som alternativ til et klistermærke. Tuschen vil dog noget hurtigere blive slidt af, og resultatet vil ikke blive nær så pænt som hvis du sætter et trykt klistermærke på. Et klistermærke giver et professionelt udtryk, der kan være svært at efterligne.

Et andet alternativ er at klippe et stykke papir eller karton ud. Efterfølgende kan du lime eller tape det udklippede papir, der hvor du ville have sat klistermærket. Men ligesom med det første alternativ får du ikke samme udtryk som et klistermærke. Det kan også være svært at opnå samme effekt i forhold til limen og få mærket til at klæbe tæt på samme måde.

I stedet for at sætte klistermærker på flasker kan du også bruge manillamærker med en snor, som du binder om flaskens hals. På andre former for produkter er hangtags også en god mulighed, hvis du vil have et alternativ til klistermærket.

Alternativer til klistermærker på tøj

Bruger du de smarte klistermærker, som man kan sætte i børnenes tøj er det nemt at finde gode alternativer.

Strygemærker er et godt og holdbart alternativ, men er noget mere tidskrævende end hvis du bruger klistermærkerne. Strygemærker fås både som små mærker til at sætte diskret inden i tøjet, men du kan også designe strygemærker med logo og andet grafik til at sætte uden på tøjet.

Du kan også bruge en tekstilpen som alternativ til klistermærker til tøj. Tekstilpennen er meget billig i indkøb, men er ikke helt så holdbar som klistermærkerne og egner sig bedst på lyst tøj.

Navnebånd er den mere gammeldags løsning til navn i tøjet. Men navnebåndet er nærmest uopslideligt og når det først sidder der, falder det ikke bare af tøjet igen.

Er klistermærker alligevel den bedste løsning, synes vi du skal tage et kig på de holdbare klistermærker fra Ikast Etiket.