3 ting du kan bygge selv på børneværelset, som får det til at være specielt

Efterhånden som børnene vokser og vokser, så bliver de også mere og mere bevidste om, hvordan de gerne vil have deres værelse. Derfor kan det være nødvendigt at renovere i ny og næ, så man kan opfylde deres ønsket. I dette indlæg vil vi give dig 3 ideer til ting, som du kan bygge på børneværelset. 3 ting, som med garanti vil falde i god jord ved børnene. Læs med herunder.

Hvis du ikke er så ferm med værktøj, eller vil lære andre ting, så kan vi anbefale, at du besøger renoveringsland.dk – En hjemmeside, som har fokus på boligen og haven.

En sej seng

Der er med garanti ingen børn, som ikke bliver glade for, hvis man laver en unik og sej seng til dem. En seng der tager udgangspunkt i de ting, som de synes er seje, og derfor ikke er lavet ud fra hvad du som forældre synes er praktisk.

Det kan f.eks. være en seng der ligner en racerbil, eller måske en seng der er lavet, så det ligner en enhjørning. Mulighederne er mange, det vigtigste er blot, at du sætter børnenes tanker og ønsker i fokus.

Deres egen unikke hule

Hvis du har sørget for, at dit barn har et nogenlunde stort værelse, så er mulighederne pludselig mange. Her anbefaler vi, at du udnytter pladsen i rummet, hvilket blandt andet kan gøres ved at bygge en unik hule. En hule, hvor man kan lave en sjov og speciel indgang, og derved gøre det til deres eget personlige rum.

En hule behøver ikke være avanceret at lave, og den kan laves på mange mulige måder, så det bliver til noget, som dit barn synes er sejt. Sæt derfor endnu engang dit barns præferencer i fokus, og lav noget, som han eller hun synes er fedt.

Opbevaring, som er smart

Opbevaring behøver ikke være kedeligt og upraktisk. Man kan lave opbevaring på mange andre måder end blot et skab, eller en reol. Hvis du vil give dig i kast med at lege handy, så kan du lave opbevaring som kan bruges i hverdagen.

Det kan f.eks. være en bænk, et hemmeligt rum eller noget tredje. Sørg for at være kreativ, og spørg måske dit barn, hvad han eller hun synes kunne være sejt. Giv dem noget, som deres venner og veninder med garanti ikke har på værelset.