3 gode gaver til manden, der har alt

Vi kender alle godt situationen: vi skal finde en gave til manden, der har alt! Hvor starter man, hvad er den gode idé, hvad kan bruges? – og hvad har han ikke i forvejen! Spørgsmålene er mange og det kan være en sand hovedbryder. Derfor giver vi dig her 3 idéer til en god gave, til manden som har alt.

Et flot herresmykke

Mange moderne mænd har en flot personlig tøjstil og er ikke bange for at udtrykke deres personlighed. En god måde at netop udtrykke personlighed på, er ved at bruge smykker eller accessories. Bemærk dog, at mænd foretrækker smykker, som er klart maskuline, da smykker i sig selv kan have feminine konnotationer. Derfor er udtrykket i herresmykker også mere råt og repræsenterer ofte et maskulint symbol, som f.eks. et kranie, en pistol eller andet. Er smykket uden symbol, består det ofte af en rå materialesammensætning af læder og stål.

Herresmykker er en god gave, fordi de er personlige og kan bruges til alt. Man kommer ikke til at pludselig ligne en farlig type, blot fordi man har et råt smykke på. Tværtimod giver det kant til det traditionelle outfit og lader personlighed skinne igennem.

Skal du bruge et godt smykke, så kan vi anbefale at se nærmere på udvalget hos Hilbert kbh, som laver håndlavede smykker til mænd. Det er tydeligt, at der er en meget maskulin tone i deres kollektioner, hvilket gør det til et (stil)sikkert og oplagt valg, når du skal finde gaven til manden, som har alt.

Vil du springe direkte til deres herrekollektion? Besøg webshoppen til mænd her og se det flotte udvalg af armbånd, halskæder etc.

En unik oplevelse

Nogle gange er oplevelser et bedre valg end en ting. Men det afhænger naturligvis af, hvilken type person du giver gaven til. Oplevelser kan være rigtig mange ting. Det kan være alt fra et stille og roligt kroophold i naturens smukke rammer til en tur ud og køre på en racerbane i en Ferrari, hvor adrenalin, fart og duften af benzin er i fokus.

Ikke desto mindre, er en oplevelse noget, som skaber minder – og det er en rigtig god gave!

Så tænk over hvilken type person du har med at gøre, og vælg så en oplevelse, der falder i tråd mad personens interesser. Er han til fodbold, så tag ham med på stadion eller drømmefodboldrejsen ved den store runde fødselsdag. Er han til mad, så lad ham prøve kræfter med et kursus med gastronomi i fokus. Er han til friluftslivet, så lad ham rappelle ned ad en silo. Det er masser af gode muligheder!

Gadgets!

Mange mænd har en svaghed for elektronik! Derfor kunne en god gave også være en gadget, som f.eks. en robotplæneklipper, en drone, et nyt løbeur eller lignende.

Elektronikken fascinerer ofte og giver anledning til at fordybe sig. Passer gaven så tilfældigvis med mandens hobbyer, er det endnu bedre! F.eks. vil løbeentusiasten elske førnævnte løbeur, mens ham der elsker podcast med stor sandsynlighed vil være vild med et sæt gode earbuds.